New Balance Fresh Foam Beacon v2

Чим більше я тестую різні моделі кросівок від New Balance (наприклад New Balance FuelCell 890v8 чи New Balance M1980 Fresh Foam Zante) тим більше переконуюся – можна повністю лишатися на цьому бренді. У них є моделі для різних дистанцій, різної погоди, різної техніки бігу. Є трейлові, зимові, мінімалістичні та максималістичні моделі, і навіть нещодавно додана модель з карбоновою вставкою.

Ця конкретна модель отримала свого часу багато схильних відгуків з більшостю з яких я погоджуся. Кросівки надзвичайно легкі на нозі, і при тому що мають мало підошви (тобто підошва не висока) вони м’які. Відчутно м’який носок, м’яка середина стопи. Трошки дивне відчуття п’ятки – наче туди вставлено невеличкий каблук чи клин. Власне ці кросівки має сенс розглядати як призначені для швидких інтервалів, темпового бігу 5-10 км, і можливо навіть для змагань чи довших дистанцій.

Тим у кого техніка бігу не ідеальна (тобто з приземленням на п’ятку) треба бути обережним щоб не “настукати” собі ступні – кросівки ніяк не захищають від неправльного приземлення.

Також кросівки мають багато простору всередині завдяки тому, що верх зроблено з двох шматків матеріалу. І як туго їх не зашнуровуй пальцям все одно буде вільно. І можливо варто спробувати модель на пів-розміру більше ніж зазвичай – для тих у кого вужча стопа кросівки можуть бути завеликими.

Вага – 220 грамів, підйом – 6 мм.

Матеріаль верху – щільна сітка передня частина (не прозора і не жарка в той же час) та щільний гофрований матеріал у задній половині.

У підсумку – це хороший легкий і швидкий варіант для швидких пробіжок та тренувань в першу чергу.

На сайті виробника (це вже нова версія 3 на момент написання) – https://www.newbalance.com/pd/fresh-foam-beacon-v3/MBECNV3-31106.html. Повна ціна складає $120, а версію 2 можна зараз знайти за ;75, я свою пару купив 10 місяців тому за $100.