AndaSeat Kaiser 3 Series

Кресло для комп’ютерних ігор (а в моєму випадку для роботи за комп’ютером) яке я купив через рекомендацію на одному з українських спеціалізованих YouTube-каналів. Тоді якраз був сезон свят і через це були певні знижки. Оглядач сказав, що кресло йому настільки сподобалося, що він купив ще одне для співробітника.

Повна ціна на момент написання (на сайті виробника – https://www.andaseat.com/products/andaseat-kaiser-3-series-premium-gaming-chair) складає $450, що звісно дуже багато за кресло. Зі знижкою воно вийшло мені в $390, це теж не мало.

До того у мене дуже довго (можливо навіть з 2014-го як переїхали в поточне житло) було крісло з IKEA, ось таке – MARKUS office chair, Vissle dark gray – IKEA. Воно хороше, але теж не дешеве. Проте якщо економія в майже $150 для вас важлива – беріть з IKEA, навіть не сумнівайтеся.

Крісло ж від AndaSeat знаходиться в іншому класі. По-перше, якість як на дотик так і на вид усіх матеріалів (обшивка, пластик, метал) – просто чудова. По-друге, крісло важкувате, але саме це і приємно коли сидиш в ньому – інерційність наче додає комфорту. Усі ручки, усе що регулюється і повертається зроблено якісно, усім цим приємно користуватися і нічого не розхитується та не розкручується.

Користуюся кріслом вже більше пів-року і досі воно відчувається як абсолютно нове. Я його власне під себе налаштував в перший же день і після того нічого здається і не міняв. А подушка під шию так взагалі така зручна, що я прямо радію кожного разу як відкидаюся на неї.

Можу порадити це крісло абсолютно щиро (якщо звісно у вас є можливість таке собі придбати). У виробника на вибір є кілька кольорів серед яких і білий, і рожевий. Я вибрав собі чорний і задоволений. Але якщо буду брати ще одне для Олени (у неї зараз якесь відносно не дороге ігрове, якась копія більш дорогого скоріш за все) то можливо візьму темно-помаранчове – на фото дуже круто виглядає, а в реалі не відрізняється від того, що на фото. Ну принаймні для чорного кольору не відрізняється.