Hellblade: Senua’s Sacrifice

Давно не писав нічого про ігри, та власне давно не грав у щось таке – нічого з нових ігор не подобається особливо, припинив за цим усім слідкувати і крім Civilization час від часу ні у які “великі” ігри не граю. Переважно граю на Board Game Arena у прості настільні ігри.

А тут кілька місяців тому купив новий ХBox X і час від часу купую ігри виключно на розпродажі. Ось так ця гра до мене і потрапила: купив її за $2 (повна ціна $30). І гра виявилася просто чудовою! До речі вона 2017-го року, але виглядає дуже добре навіть зараз (пишу це у лютому 2024-му і граю на 65″ телевізорі).

Це пригодницька гра (сайт гри – hellblade.com) з видом від третьої особи. Неймовірно красиві краєвиди та локації, нордична тематика, не надто складні задачі та час від часу бійки з ворогами. Вороги не так щоб дуже сильні, але виглядають справді круто і трошки лякають.

Але найкраще в цій грі – звукова складова. Постійне різноголосся на фоні в якому іноді чути підказки чи вказівки, попередження і таке інше.

Гра затягує атмосферою, іноді доводиться деякі місця проходити кілька разів, але, повторюся, воне не така щоб дуже сильно складна.

Гра в Steam – Hellblade: Senua’s Sacrifice у Steam.

Гра в XBox – Buy Hellblade: Senua’s Sacrifice | Xbox.

Оцінки: