Orbitkey Key Organizer

 

Призначення та характеристики

Як і говорить назва це “організатор” для ключів. Цікавий він буде тим кому важливо мінімізувати обсяг та/або вагу усього що доводиться носити з собою – наприклад коли ви бігаєте з ключами. І в цьому плані ця штучка стане хорошим доповненням до мінімалістичного гаманця як Chums або Capsul.

Характеристики:

  • Ціна: від $20 до $30 на розпродажах в залежності від матеріалу, повна ціна від $40.
  • Матеріал: шкіра або гума. У функціональності ніякої різниці нема, лише зовні шкіра трошки багатше виглядає. Зараз бачу що у виробника ще якісь нові матеріали з’явилися…
  • Місткість: 3-4 ключі.
  • Розширення: відкривачки, USB-стіки, тощо.
  • На сайті виробника – http://www.orbitkey.com/.

Враження від використання

У мене така штука вже більше 3 років і досі майже як нова. Мені усе подобається.

З одного краю є спеціальний винт на який і одягаються ключі, ним же регулюється те наскільки туго вони будуть сидіти. Я закручую так що самі по собі вони не відкриваються і сидять щільною групою.

До недоліків можна хіба що віднести те що ключів влазить небагато, у мене лише 3 штуки поміщується.

При необхідності у виробника можна замовити мінімізовану версію ключів від машини і ще якісь доповнення. Дивіться ось тут – http://www.orbitkey.com/collections/orbitkey-2.

І в цілому як на мене це не та штука про яку можна сказати що вона однозначно необхідна – в кінці кінців ключі можна просто офісною резинкою перетягувати. Але комфорту якогось точно додає.

Моя оцінка – 10/10.