Karhu Flow 3 Trainer Fulcrum Scream

 

Ціна

$120, на розпродажах можна знайти за $70.

Характеристики

Це легкі мінімалістичні тренувальні кросівки з мінімумом компенсанції:

  • Вага – 240 грамів
  • Носок – 10 мм, п’ята – 18 мм.
  • Резина – однослойна EVA зі вставкою Fulcrum всередині
  • Верх – носок зроблено з цільного шматка синтетичного матеріалу.

Враження

Кросівки трошки вузькуваті, особливо у порівнянні з м’якими і широкими Altra Instinct, але все одно добре сидять на нозі і в них хочеться бігати швидко. Підошва хоча і жорстка (реально відчувається як дерев’яшка) проте не така агресивна і вибаглива до техники як New Balance Minimus Barefoot 10. Скоріше схоже на стандартні щоденні кросівки з яких забрали трохи “м’якості”. Проте без хорошої техніки (приземлення хоча б на середину стопи) я би не ризикував у них бігати щодня.

Дуже цікаво зроблено п’яту всередині: замість м’якої подушечки по всьому периметру є лише дві невеличкі подушечки по боках. Це дуже незвично, але зручно треба сказати і ніяких проблем у мене через такий дизайн не виникало.

Кросівки добре носяться і хоча і почали помітно стиратися після пари років використання (10-20 км кожні пару тижнів) все одно я ними задоволений. До речі зношується переважно синтетичний верх, підошва у порядку.

Язичок тоненький і маленький, фактично непомітний. Повороски ідеальні: не тиснуть, тримають кросівок на місці, не розв’язуються.

Оновлення від 2016/05/03: В один прекрасний день коли я біг додому з роботи одна кросівка непродівано порвалася вздовж підошви із зовнішнього краю. Додому добігти вдалося, а там я вже роздивився що матерія прото витерлася наскрізь у місці з’єднання з підошвою. Причому і друга кросівка була близька до цього. Висновоко: матеріал нажаль не надто надійний. Тому знизив оцінку на 2 бали.

Моя оцінка – 7/10.

На сайті виробника

Новіша модель – http://www.karhu.com/men-s-flow-light-fulcrum-white-light-blue.html