Barracuda Ultimate

 

 

Ціна: $16

Призначення: Окуляри для плавання, а ви що думали? SmileНасправді вони призначенні для тривалих запливів – зроблені так щоб м’яко сидіти і не залишати сліди навколо очей.

Загальні враження: Взагалі то я дуже скептично ставлюся до окулярів що менші розмірами за маску – по-перше, я страшенно боюся усього що наближається до очей, а, по-друге, дрібні і мілкі окуляри як правило миттєво запітнівають.

У даному ж випадку окуляри з першої спроби вразили мене ти як м’яко і точно вони сіли навколо очей. При цьому зовсім нема відчуття того що видавлюють очі, а навпаки – здається що вони ледь приліплені і зараз спадуть.

Купили ми їх свого часу Олені, але їй більше подобаються Barracuda Hydrobat, а я спробував їх тільки через те що забув свої дома.

Єдине що я не ризикну мабуть їх одягти на тріатлон – мені все ще здається що їх дуже легко зсунути і загубити в процесі плавання.

На даний момент це мої улюблені окуляри для басейну.

Недоліки: Перший це те що їх не можна сильно притулити до очей і як результат якщо трошки промазати одягаючи їх то текти вони починають несподівано у будь-який момент. Ну і друге – вони сильно запітнівають і навіть слина не надто рятує, потрібна спеціальна рідина.

На сайті виробника: http://www.skylinenw.com/p-128-ultimate-fog-resistant.aspx