Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Дуже довго я вдома для пошти, легкого браузінга, фейсбукінгу, скайпа/месенджера та ігор на Board Game Arena використовував Amazon Fire HD 10. Так, він доволі дохлий, на ньому є реклама на заставці (з цим можна боротися) і іноді він завмирає на кілька секунд. Але враховуючи смішну ціну (обкладинка та захисна плівка разом коштують ледь не більше) – цей планшет є надзивчайно хорошим вибором.

Але в той же час я постійно пам’ятав, що мені мабуть потрібен більш потужний планшет для подорожей в першу чергу, але також і щоб на ньому можна було запустити той же Zwift як буде така необхідність.

І ось це сталося – доволі велика скидка ($215 замість повної ціни в $330, на сайті виробника – Buy Galaxy Tab A8, Galaxy Tab S6 Lite & Tab A7 Lite | Samsung US). Тож я скоренько собі його придбав і ось після пари місяців використання загальні враження.

По-перше, не помітно взагалі ніяких пауз, особливо їх не помітно після досвіду зі згаданим вище планшетом від Amazon.

Доволі хороший звук. Звісно не для музики, але голоси розбірливі і гучності щоб чути деталі в кіно достатньо.

Заряджається швидко, заряд тримає… ну нормально, скажімо так. Звісно потужний процесор та яскравий якісний екран даються взнаки, але кілька годин з нього витягнути можна.

Я використовую і на планшеті Microsoft Launcher, а тому усі налаштування з телефону (екрани, іконки, програми) були на планшетці за секунди.

Додатковим великим бонусом стала наявність стілуса – іноді ним зручно тицяти в дрібні деталі, або скажімо виділяти щось.

Я вже і подорожував з ним – все дуже добре. В аеропорту, в літаку, в готелі. Маленький, легкий, працює як і очікуєш. Коротше задоволений покупкою.