Drink LMNT

Невідомий до дуже недавнього часу для мене бренд (та і на момент написання я користуюся лише одним їх продуктом) який схоже спеціалізується на напоях з достатнім вмістом солі – їх формула теоретично допомагає запобігти зневоднення і утримувати рівень гідрації вищим довший час.

LMNT Elemental Labs

Електролітний напій з підвищеним вмістом солі. З його використанням можна не перейматися додатковими пігулками з сіллю які є дуже важливими для довгих змагань у жарку погоду.

Перші рази смак напою – шок: він і солоний, і трошечки гіркий, і одночасно трошки солодкий. Проте після кількох місяців використання він мені вже здається просто трошки солодким і хотілося б відчувати більше солі в смаку.

Хоча напій не розводиться повністю і крихітні темні порошинки так і плавають у воді, вони, тим не менш, розподілені рівномірні і не відчуваються на зубах взагалі. Колір води стає темно-сірим, що теж дуже незвично з самого початку.

І хоча смак спочатку може викликати певні хвилювання – а як мій шлунок це сприйме, проте за весь час використання у мене не було проблем жодного разу. І я навіть з цим напоєм пару разів виступав на Half Iron Man щоб не брати пігулки солі з собою. Маленька пляшка (додатково до Maurten Drink Mix) достатньо на все вело.

При ціні в $1.50 за штуку (продається в коробках по 30 штук за $45) це не надто дорогий варіант. І хоча є смачніші напої, більш калорійні і таке інше проте додавання високої дози солі робить цей напій доволі цікавим.

На сайті виробника – LMNT Recharge – The Best Electrolyte Drink Mix Ever – Elemental Labs – Drink LMNT, INC.

Оновлення від 2024/04/22: новий смак (на момент написання) “диня з сіллю” на диво дуже класний. В перший момент він здається противним (це триває якусь долю секунди), а потім солодкість дині разом з сіллю сприймаються дуже добре. Раджу саме цей смак.