Picky Bars

Відносно новий (принаймні для мене) бренд спортивного харчування створений колишніми професійними спротсменами. Їх ціль була створити “швидкодіючі” та енергетично ефективні форми їжі яку б можна було споживати як під час тренувань так і до та після них.

Пам’ятаю коли робив перші покупки то мені навіть вручну написану картку з подякою (за те що підтримую їх бізнес) прислали. А потім вони дуже швидко набули популярності і стали відомими та поширеними. І це добре, радий за них – хороші продукти.

Bars

Основний продукт – батончики, краще навіть сказати бари. При ціні в $2.75 за штуку вони доволі дорогі, але їх, по-перше, зроблено з якісної сировини. По-друге, в кожному з них по 200 калорій рослинного походження. По-третє, вони веганські – без молочних чи тваринних продуктів, без сої, без глютену, без ГМО. Це важливо не лише для веганів, але і тому, що такі складові хоча і перетравлюються довше щоб дати ефект проте і менше подразнюють шлунок.

Велика кількість різноманітних смаків плюс варіації з горіхами та кофеїном дозволять знайти свій улюблений батончик. Усі варіанти на сайті виробника – https://pickybars.com/collections/bars.

Nut Butter Bars

“Суха” версія барів вище. Вони не такі масні, скоріше навіть дуже сухі, хоча і не розсипаються на крихти. Смак дуже приємний, декому може сподобатися більше за оригінальні бари.

Одним таки батончиком не те щоб наїдаєшся, але є відчуття, що щось таке суттєве з’їв. При ціні $30 за 12 штук вони десь в межах очікуваного для подібного продукту.

На сайті виробника – https://pickybars.com/products/nut-butter-bars-12-pack.

Performance Granola

Гранола – традиційний американський сніданок (Гранола — Вікіпедія (wikipedia.org)) який складається з обсмажених та підсушеної вівсяної крупи змішаної з горіхами, медом, іноді сушеними фруктами та іншими додатками (як кокосова стружка). Це смачно і надзвичайно поживно. Такий продукт містить як швидкі калорії так і ті, що будуть постачати енергію ще на протязі кількох годин. Перед довгими тренуваннями чи змаганнями я щось подібне і їм. Що ще добре – це те, що порції потрібні зовсім невеликі.

Ціна в $9 за пачку може здатися високою, але повторюся – порції невеличкі і доповнюються молоком, сметаною чи творогом, свіжими ягодами, бананом, тощо. Тобто просто саму гранолу ніхто не їсть. Та і не вийде мабуть – воно доволі сухе.

Як на мене це одна з найсмачніших гранол з усіх, що я куштував. І я регулярно їх купую. Пачки нам на двох вистачає на місяць – ми її їмо не кожного дня і як я вже пояснив просто додаємо у легший сніданок.

Є кілька смаків, мені подобаються усі. На сайті виробника – Granola – Picky Bars.