PWURE

Під такою дивною назвою (це просто перекривлене слово Power – сила) на ринок подали ідею кастомізованих сумішей для до- та після-тренування.

Ідея насправді дуже хороша – враховуючи активність та тип тренувань (сайт бере цю інформацію зі Strava) складається індивідувальна формула для напоїв які треба приймати до та після тренувань. Причому для після-треневань враховується інтенсивність і рекомендація скільки саме порошку треба розводити кожного разу інша.

А далі йдуть переважно одні мінуси які я по черзі і згадаю.

Перше – ціна. Набір з порошків до та після обійдеться в $100 на місяць, що на мою думку доволі дорого у порівнянні з конкурентами. Тим більше, що ефекту особливого ні короткотерміново, ні після кількох місяців використання я так і не відчув через що і скасував підписку.

Друге – рекоментації приходять на e-mail за результатами тренування в Strava, але чомусь для плавання вони досі не вміють оцінювати інтенсивність. І яке б складне та важке плавання не було рекомендація завжди “тобі нічого не треба”. І навіть якщо дивитися на біг чи вело то у більшості випадків вони вважають, що тренування не було достатньо важким. А це не правда.

Третє – дивні розміри порцій. Що таке “1 ложка плюс 2 унції”? Мало того, що це неможливо зрозуміти, так ще і ложку не кладуть. Звісно на сайті можна знайти, що саме (яку кількість порошку) вони називають ложкою, але запам’ятати це не можливо, та і нащо?

Смак доволі приємний, трошки солодкувате, але це і все що я можу сказати.

У підсумку – цікава ідея, але кастомізації треба більше, ціну нижче та інтеграцію зі Strava краще.

Сайт виробника – PWURE: Data-based Sports Nutrition.