Philips Norelco OneBlade

Свого часу цю штуку інтенсивно рекламували у виданнях (як друкованих так і інтернет) надвзичайно інтенсивно. Звісно я не маю на увазі блимаючі банери чи щось таке – це були в основному огляди різноманітні де цей продукт хвалили ненав’язливо. В рекламі стверджувалося, що ця штука крім того що виконує функції трімера може замінити і бритву.

У мене колись була нагода прожити майже два місяці самотньо (читайте ось тут) і я вирішив відпустити бороду на кілька міліметрів. І дійсно з цим трімером це було надзвичайно просто.

Але спочатку треба сказати – як бритва ця штука абсолютно негодна. Голить вона дуже не чисто, багато залишає. І можна нескінченно ялозити нею по обличчю до кривавих вавок, але чисто так і не буде. В найкращому разі можна досягти ефекту “голився вчора”.

Ще можна використовувати гострий край, а не усю поверхню леза щоб зробити чітку лінію і виходить це доволі непогано.

А от як трімер – просто ідеально. Насадки на 1, 3 та 5 мм. Можна водити під будь-яким кутом і у будь-якому напрямку. Не боїться води, легка, проста у використанні штука. Швидко заряджається. Лезо (вірніше там пластина) можна замінити як треба, але мені так здається, що до того треба буде ним користуватися невпинно кілька років.

Купив я його півтора роки тому за дуже вигідною ціною – $30 (повна ціна була щось під $90). А сьогодні вже повна ціна складає $35. На сайті виробника – https://www.usa.philips.com/c-p/QP2520_90/norelco-oneblade-face.