La Sportiva Wildcat 2.0 GTX

Характеристики та призначення

Кросівки для походів та гірського бігу. Тобто їх призначено для складних поверхонь (каміння, земля, пісок, крига, тощо) та складних погодних умов.

Характеристики:

  • Ціна – $155.
  • Матеріал – гортекс (водонепроникний).
  • Вага – 400 грамів (14 унцій).
  • Підошва: п’ятка – 27 мм, носок – 15 мм, підйом – 12 мм.
  • Захищений язичок – положення фіксується сіткою так що сам язичок не совається.
  • На сайті виробника – https://www.sportiva.com/activity/activity-running/wildcat-20-gtx.html.

 

 

Враження від використання

В цих кросівках я ходив у нашій останній подорожі в Чілі і як щоденне взуття не для міста вони чудово себе показали. Кросівки достатньо широкі для мене в області пальців і добре сидять щоб їх можна було носити цілий день. Також добре себе вони вели на крізі льодовика.

Коли я спробував у них побігати то відчув що для звичайного рівного асфальту вони достатньо тверді що може стати проблемою з часом. Тобто для щоденного бігу по дорогах це не найкращий вибір.

Але по мокрому снігу, мокрому засніженому бетону (з гірки та вгору), мокрому листю вони себе показали прекрасно. Не лише ноги лишилися сухі і теплі після 2 годин бігу у таких умовах, але і чепляються вони за поверхню дуже добре – жодного разу не послизнувся.

Зовні вони виглядають не надто привабливо і власне дають зрозуміти що призначено їх для грязюки та каміння. При цьому разом з хорошим захистом йде і не надто висока вага.

Одним словом я задоволений і хочу ще в них побігати у більш складних умовах. Мабуть можна було б щось краще придумати для поворосок. І хоча у мене з ними жодних проблем не було все ж таки для гірського бігу рішення з еластичними шнурками виглядають якось привабливіше.

Оцінки: