Scosche sportCLIPS II Earbuds

 

Ціна: $10

Призначення: Спортивні навушники для бігу та інших видів діяльності.

Загальні враження: З самого початку лише побачивши ці навушники я був налаштований дуже скептично, та і ціна не говорить про якусь високу якість. Але на мій подив це одні з найкращих, якщо не найкращі навушники в тому плані що сидять у вухах під час бігу і про них можна забути.

Навіть непогані рішення як Sennheiser OMX 680 In-Ear Sports Earclip Headphone або Yurbuds Inspire Duro мені доводиться час від часу поправляти у вухах бо вони починають потихеньку випадати. Ці ж – сидять незворушно.

Не можна сказати щоб вони щільно облягали вухо чи глибоко б їх треба було запихувати. Ні, якось комбінація усього дає хороший результат.

Недоліки: Чому ж така невисока оцінка? Це через нікуди не годну якість звуку. Взагалі якщо оцінювати виключно по якості то вони б і двох балів не набрали.

Як правило навіть дешеві навушники можуть робити більш-менш щось одне добре, ці ж нічого взагалі не вміють Sad smile

Верхів нема взагалі, навіть писклявого дзижчання характерного для дешевих виробів. Низи наче через вату гупаю – розрізнити щось нереально. Середина достатня для того щоб мелодію розібрати.

Пробував різні стилі: метал – нерозбірливо, вата; класика – глухо і половина взагалі наче випадає; електронщина – не чути баса.

Ситуація виправляється якщо гучність накрутити посильніше (я десь на 20% слухаю), також це не буде проблемою якщо ваша музика оцифрована 128 кб/с та нижче.

На сайті виробника: http://www.scosche.com/sportclips-ii-sport-clip-earbuds-white