Adidas Flathead TR

 

Ціна: $60

Призначення: Бігові кросівки для трейлів та поганої погоди. Товста і добре захичена підошва, захищена п’ята та частково носок, підсилені кріплення для поворосок, щільний матеріал верху, м’якенький язичок.

Загальні враження: Як бігові кросівки вони геть не годні ні на що (подробиці нижче), а от як для щоденного носіння дуже класні – за більше ніж 3 роки використання слідів ззовні не помітно, навіть підошва майже як з коробки. І це не дивлячись на те що всередені я протер місцями матеріал до самої основи.

Можна носити взимку і у сильний дощ, кросівки добре захищають від води (хоча і не є водонепрокненими). А на теплий носок так ще і доволі низькі температури дозволять перенести.

Недоліки: З наступних причин я бігати в них не буду (пробував пару разів). По-перше, вони важкуваті. Не катастрофічно, але помітно важчі за ті до яких я звик.

По-друге, у них просто жарко. Щільний матеріал верху добре тримає температуру.

Здавалося б можна було б бігати у них взимку, але ще одна і мабуть їх найбільша проблема, особливо зважаючи на призначення, полягає в тому що підошва неймовірно слизька (хоча і “тракторна”) і їде як ковзани на кризі та трамбованому снігові.

Ну а якщо бігати в суху погоду чи дощ по трейлам то є ще одна проблема – підошва абсолютно не гнучка.

Кому ж підійдуть ці кросівки? Ну хіба що людині яка бігає дуже повільно по сильно технічному маршруту (каміння, коріння, струмки), але не по снігові чи мокрій дорозі.

На сайті виробника (модель що прийшла на заміну): http://www.adidas.com/us/product/mens-running-kanadia-5-trail-shoes/CY928?cid=Q35439&breadcrumb=1z13071Z1z11zrf&search=kanadia&cm_vc=SEARCH