Nike HJ055 Duro Adjustable Street Style Headphones

 

Ціна: 15$

Призначення: спортивні навушники (для активних видів діяльності). Накладаються зверху на вухо, кріпляться пластиковими крючками за вухом.

Загальні враження: Дуже хороші для бігу. Пластикова дужка лежить на шиї і не заважає взагалі. В конструкції самий лише пластик (і металеві накладки ззовні), тому не їм страшний ні піт ні дощ. Якість звука доволі пристойна. При цьому добре чути що відбувається навколо (чеез це гучність плеєра з цими навушниками треба трохи піднімати вгору).

Провід зручно пропустити під кофтою/футболкою – довжини якраз вистачає щоб пройти по спині, а тоім по всій довжені руки до долоні (я бігаю із плєром у руці).

Недоліки: Головним недоліком я назвав би недовговічність. Вже “зносив” 2 пари кожна з яких витрима ледь більше року. Щось там здається з контактами всередині які мабуть розтрушує від бігу – починає бути уривчастим звук в лівому вусі, а потім і зовсім пропадає. Тільки через це і ставлю трійку.

Також якщо у вас “стрибаюча” техніка бігу то будьте готові до того шо провід буде доволі гучно цокати об пластикову дужку.

В них не варто також бігати довхе однієї години. Починає неприємно боліти за вухами, там де крючки тиснуть на вуха. 5-10 кілометрів можна подолати без дискомфорту, але вже 20 км в них я би не ризикнув бігти.