Backmate Premium

Ще один з безлічі засобів для само-масажу (ось тут коротенький список моєї колекції – Засоби для само-масажу). Відмінністю цього виробу є спосіб його використання – він закріплюється в дверях на потрібній висоті і потім “трешся” об нього.

Конструкція і установка дуже прості – виставити рівень (є маленька колба з рідиною і кулькою повітря), закрити замок і на цьому все. Відповідно можна масажувати шию, плечі, спину, ноги і на що лише фантазії вистачить.

В комплекті йде кілька колісчаток: невеличкі кульки (переважно їх лише і використовую), більші і тонші “колеса”, а також кульки які можна розігрівати чи охолоджувати і вони довго тримають температуру.

Додатково базу на якій кріпляться масажні колісчатка можна повертати під різними кутами, тобто масаж не лише вгору-вниз можна робити.

Якщо подивитися на повну ціну (на сайті виробника – Backmate Premium: How to Cure Back Pain Quickly (mybackmate.com)) то вона абсолютно безумна. За $173 точно купувати не варто. І навіть за постійно присутню на сайті знижку до $120. Я свою купив за $50 і це вже нормальна ціна.

В усьому іншому – нормальна штука і може бути хорошою заміною масажним кулькам різних конфігурацій.