Amp Human PR Lotion

Час від часу у спортивних виданнях та каналах які я читаю і дивлюся з’являються масовані реклами продуктів які мають магічно додати ефективності тренувань, прискорити відновлення, покращити сон, або все разом взагалі. Деякі з цих трендів з часом зникають, деякі виявляються до певної міри правдивими (як от сок з буряка). Ось цей продукт зважаючи на заяви у рекламі мав би вже давно зникнути з екранів та думок. Але пройшов майже рік і його досі можна побачити у оглядах та в руках у професійних атлетів.

Ну давайте подивимося. Отже перед нами крем який має прискорити відновлення після важких тренувань, а отже дати можливість тренуватися важче.

Неодміно виникає питання – як крем, який втирають у шкіру може діяти на м’язи взагалі? І яка саме дія має бути?

Тут все доволі логічно. Під час тренувань одним з побічних ефектів є виникненя молочної кислоти, а отже порушення балансу у м’язах. І організму потрібен час на відновлення щоб вивести усі “погані” речовини, залити “хороші” і відбувати пошкодження. Масаж, або пристрої як Speed Hound ProPerformance Recovery Boots допомогають у цьому.

Але також нам відомо, що звичайна харчова сода у кількості пари грамів (це десь ложна на чверть стакану води) на голодний шлунок дозволяє накопичувати “кислотність” яка прискорює нейтралізацію молочної кислоти. Накопичення відбувається у жирових клітинах та самих м’язах якщо я правильно розумію процеси. Мова йде про доволі невеликі запаси, але навіть вони показують результати – відновлення дійсно відбувається швидше.

Головна проблема з тим щоб зранку випивати воду з содою (а деякі так і роблять) – у абсолютної більшості людей ця процедура викликає різноманітні проблеми зі шлунком. І зрозуміло, що тоді вже не до тренувань.

Ось цей крем і вирішує проблему. З пояснень виробника завдяки ензимам молекули потрібної речовини проникають крізь шкіру і накопичуються в жировому прошарку.

За 30-40 хвилин до початку тренування треба нанести і розтерти крем і на цьому все. Сам крем доволі жирний, але швидко впитується і одяг не вимазує. Також у нього слабий хімічний запах (чимось схоже на Зірочку), але його чути лише зовсім впритул. Перші кілька хвилин після нанесення відчувається прохолода в шкірі, а потім і це відчуття зникає.

Реклами та огляди переконують, що з кремом навіть звичайні тренування проходять краще і цю різницю навіть можна поміряти – наче б то м’язи не так швидко “забиваються”, а отже можна видати більше зусилля на довший час.

Я не можу підтвердити чи спростувати. Для мене скоріше це просто психологічний ефект. Я далеко не перед кожним важким тренуванням ним користуюся. Але з іншого боку на важкі тренування якось більше концентруєся і тому враженням тут важко довіряти.

Якщо і продовжу ним користуватися то знову ж таки більше для психологічного ефекту. А якщо ще є і реальна користь – тим краще. Але зізнаюся – ні рекламі, ні таким поясненням я не вірю. У мене є багато питань і мені здається, що десь нас дурять.

Банки ціною в $35 вистачить на пару десятків тренувань якщо використовувати рекомендовану кількість крему.

На сайті виробника – https://amphuman.com/collections/shop-all/products/standard-bottle.