NZ Manufacturing StrechCordz

Коли свого часу (в зимку та на весні 2020-го) через COVID-19 закрилися спортклуби та басейни майже по всьому світу у багатьох з тих хто хоч іноді ходив на плавання не лишилося інших варіантів як займатися з допоміжним знаряддям щоб хоч якось зберегти форму.

Один зі способів – використовувати гумові мотузки щоб імітувати рухи плавання під навантаженням. Такі вироби розрізняються звісно ціною та якістю, а також довжиною, супротивом (чи силою яку треба докладати для розтягування). І коли якийсь набір китайських мотузок сумнівної якості можна купити за $20 – цю конкретну річ продають за $50 (плюс-мінусь $10 можна знайти в інтернет-магазинах).

Різні кольори означають різний супротив – я використовую зелений. Зручна довжина дозволяє робити вправи у нахилі та добре розмахуючи руками. А лопатки для долоней дають можливість імітувати положення долоні як під час плавання і краще розподілюють навантаження.

Але головне що я хотів сказати – якщо ви пловець то ця штука краще ніж китайські “еспаднедери” і на мою думку варта своїх грошей.

На сайті виробника можна знайти різні комплекти для “сухого плавання” – https://nzcordz.com/product-category/strechcordz/strechcordz-dryland-resistance-training/. Конкретно цей вироб – https://nzcordz.com/product/strechcordz-with-paddles-3/.

Оцінка на Amazon – 4.5/5 (https://www.amazon.com/gp/product/B00K036RCC).