Soul Transform Superior Active Performance On-Ear Headphones

 

Ціна

На момент покупки я заплатив за них $87, сьогодні ціна складає $100.

Призначення та характеристики

Накладні навушники для занять спортом.

Характеристики:

  • вага: 160 грамів
  • “спортивні” матеріали: резина, пластик та синтетика що не скрипить і легко миється
  • подушечки легко знімаються з навушників і їх можна класти у пральну машинку та сушарку
  • плаский провід з прищепкою і управлінням гучністю (не працює на Windows Phone).
  • якість звука: не буду робити вигляд що я розбираюся у характеристиках аудіоапаратури взагалі та навушників зокрема, але можу просто відзначити дуже хорошу як для спортивних навушників якість звуку, особливо баси.
  • Найвищої оцінки також заслуговує підтримка виробника: коли у мене через рік використання десь всередині порвався провід я написав виробнику і вони вислали мені штрих-код який я наклеїв на коробку і відправив (безкоштовно) навушники їм, а вони мені в цей час просто вислали нові.

Враження від використання

Навушниками я дуже задоволений і раджу їх щиро, але є кілька особливостей які треба враховувати.

На голові вони сидять дуже щільно і не те що не стрибають, навіть не зсовуються на міліметр коли я бігаю. Сидять просто як приклеєні. Мінусом буде те що під них можна вдіти лише тоненьку пов’язку, або бігову літню кепку, а вже щось типу Headsweats Supervisor не кажучи про теплу шапку вже одягти неможливо. Також далеко не кожні окуляри підійдуть: Tifosy Vogel або Smith Optics Pivlock V90 Sunglass влазять ледь-ледь. Якщо ви носите окуляри постійно то варто спробувати ці навушники спершу.

Навушники щільно сидять і на вухах добре (але далеко не на 100%) ізолюючи зовнішні шуми. Подушечки при цьому хоча і відчуваються весь час проте неприємних почуттів не викликають. Мінусом буде те що у жарку погоду вухам від такого щільного прилягання подушечок може бути жаркувато. А з іншого боку в прохолодну погоду навіть без шапки вони приємно захищають вуха від холоду і вітру.

Як я вже вище вказував подушечки легко знімаються і їх можна кидати і у пральну і у сушильну машину. Так само легко вони одягаються назад, треба тільки зрозуміти яку на яке вухо. Мінусом може буте те що часте прання (а прати їх треба буде після кожного серйозного тренування бо подушечки збирають піт що теж є плюсом) вони втрачають свій свіжий вигляд дуже швидко. Хоча на функціональності це не відзначається ніяк.

Провід плаский, можна навіть пропускати під кофту чи футболку і як обіцяє виробник він не буде прилипати навіть до спітнілого тіла. Довжина десь 1 м, якраз вистачає щоб тримати плеєр на поясі. На проводі є кнопки управління гучністю, але працюють вони лише з iPhone.

Ну і головне: якість звуку. Вище я згадав потужний (у порівнянні з середніми та високими частотами) бас якого для деяких стилів музики може бути і забагато. Але повірте мені – коли ви бігаєте то увесь бас що там є йде в адреналін :) В цілому звук чистий і дуже розбірливий, а звукоізоляція покращує ситуацію. Власне якість звуку цих навушників краща за те що дають навушники-вкладиші (спортивні знову ж таки) навіть з втричі більшою ціною.

Моя оцінка – 10/10. І коли прийде час я куплю ці навушники, або новішу модель якщо така буде без вагань.

Недоліки

Є і недоліки, частину я вже назвав вище, але жоден з них не є критичним для мене. Тим не менше починаючи з більш вагомих:

  • можуть бути занадто жаркими
  • управління гучністю не працює
  • не можна одіти під них більшість шапок та окулярів
  • вони не складаються

На сайті виробника

http://www.soulelectronics.com/shop/soul-electronics-transform-superior-active-performance-on-ear-headphones.html