Ekoi Paradise

Про спортивні (чи звичайні) окуляри я пишу не так часто і чесно кажучи не бачу сенсу це робити: ті що кожному підходять дуже індивідуальні, або ті що підходять усім і їх можна радити дуже немало коштують.

Але ось в цьому випадку окуляри які мають повну ціну в $75 мені вдалося купити за $30 і я від них просто в захваті. Я в них і бігаю і просто так їх одягаю як повсякденні. При ціні майже ідентичній “недорогим але хорошим” goodr ця модель від виробника вело-обладнання має усі характеристики значно дорожчих окулярів. На сайті виробника – Glasses Life Style EKOI PARADISE Black Red – EKOI.

Вони, по-перше, комфортні і їх можна носити дуже тривалий час без дискомфорту на переніссі чи за вухами. Друге – якість передачі кольорів та затемнення просто неймовірна: усі кольори лишають близькими до природніх, а затемнення таке м’яке, що окуляри можна носити як на яскравому сонці, так і коли вже не так денно.

Їх форма і розміри чудово підходять для бігу. Для водіння лише трохи світла може пробиватися з боків. Для вело ж я б не використовував їх в аеро-позиції. І як для повсякденного використання вони особисто для мене підходять у будь-якій нагоді.