Built

Ще один відносно новий бренд в галузі спортивного (скоріше в цьому випадку фізкультурного) харчування. Сайт виробника – https://built.com/.

Акцент в продукції зроблено на протеїнах – батончики, як основний і найбільш популярний продукт мають підвищений вміст саме протеїнів, що має допомагати відновленню після тренувань та розбудови м’язів.

Built Bars

Батончики ці серед іншого дуже сильно відрізняє набір незвичних смаків у поєднанні з консистенцію. Тут і м’ятне печиво, і зефір в шоколаді, і яблучний пиріг, і пончик присипаний цукром. І крім того, що смаки дійсно суттєво різняться ще і жується все це дуже по різному. Настільки по різному, що я особисто як і інші люди мають свої певні варіанти які дуже їм подобаються одночасно з абсолютно ненависними варіантами. Тому раджу навіть якщо спробуєте і не сподобається – не робіть одразу висновок, спробуйте ще хоча б пару різних варіантів.

Особливо цікаво, що навіть у настільки різних з точки зору смаку та фактури батончиках і калорійність і склад в цілому практично ідентичні.

Стосовно враження в цілому – це смачно (за умови що знайдете свій смак), це поживно, не спричиняє ніяких особливих проблем. Вживати перед тренування за якийсь час, в поході чи подорожі. В процесі тренування – ні, бо важкувато жувати, ковтати і до зубів на довго липне.

На сайті виробника – All Built Bars | Protein Bar Products.

Immune+ Built Boost

Це “вітамінки” – розчинний порошок який теоретично містить склад вітамінів та мінералів які допомагають імунній системі. Мені не дуже сподобалося у порівнянні скажімо з Nuun Immunity – напій трошки який чи то маслянистий, чи то “мильний”. І не те щоб поганий на смак, але не відчувається, що це вітаміни. Скоріше на якийсь бульйон схоже.

На сайті виробника – Built Boost: Don’t take your vitamins, Enjoy them! – Built Bar.

Built Broth

Розчинний бульйон. Особливо сказати нема чого, лише хочу зауважити, що це не повноцінний бульйон який можна розвести і пити, а скоріше щось для додавання смаку та наваристості.

На сайті виробника – Built Broth: Nature Does It Right – Built Bar.