Factor 75

Я вже писав про сервіси які дають можливість просто, швидко та безвідходно готувати вдома: це і HelloFresh де дійсно треба готувати (і мені цей сервіс дуже подобається) і також Home Chef де готувати треба менше (і нам менше подобався результат). Що пропонує Factor – це вже повністю готові страви які лише треба розігріти у мікрохвильовій чи духовці.

Я підписався на 8 порцій на тиждень і це коштує нам $115. Як і з іншими сервісами коробку лишають під дверима. Всередині вона має матеріали які забезпечують певну термо-ізоляцію та заморожені пакети з гелем який довго тримає температуру.

Самі порції запаковано у однакові судочки в яких їжа розігрівається і з яких її можна і їсти. Все дійсно дуже просто: пробив кілька дірок у пластику яким вкрито судок, поставив у мікрохвильову на 2 хвилини, дістав і потрусив, поставив ще на 30 секунд, зняв пластик, їси.

Що стосується меню (сайт – Factor 75™ ) то воно доволі велике, але по суті це переважно курка (одним шматком чи різана), свинина чи яловичина з кашею чи макаронами, іноді сиром та плюс якісь овочі. Все дуже просто, нічого незвичного, але може здатися дещо одноманітним не зважаючи на різні назви страв.

Стосовно смаку – переважно добре і навіть смачно. Їм поки що з задоволенням (вже 3 місяці на момент написання). Це дійсно зручний, швидкий, чистий і у порівнянні з замовленням їжі не надто дорогий варіант. Розміри порція як на мене трошки замалі – їх би на 20-25%% більшими зробити і було б ідеально.

Можу порадити.