Pillar Performance Triple Magnesium

Продовжуючи пошуки продукту який би допоміг мені краще спати (читати тут – Про сон, або скоріше про те як я не надто і люблю спати…) я вже перепробував велику купу рішень які або не працюють, або мають дуже слабкий ефект (як HVMN Yawn). І поки що для мене найкраще працюють пігулки магнезію з цинком – я рідше прокидаються і вже не схоплююся о 6 ранку з широко відкритими очима. Проте такі пігулки мають побічний ефект – тепер під ранок мені важко прокинутися і прийти в бадьорий стан. І не те щоб я значно довше сплю (проте таки трохи довше), але лишаюся сонним деякий час після того як встаю з ліжка – і це для мене і не звично і не так щоб приємно.

І ось цей продукт є найкращим з усього, що я поки пробував, а тому не дивлячись на його доволі високу ціну ($50 на сайті виробника – TRIPLE MAGNESIUM POWDER – Natural Berry – PILLAR Performance USA). Це доволі дорого – майже по $1 за порцію, але цей порошок діє і діє добре.

Розмішавши одну ложку в пів-чашці води я вже за 10 хвилин почуваюся дуже сонним і швидко засинаю. Протягом ночі хоча і прокидаюся, але усього пару разів, а не кожну годину як зазвичай. І вранці в задоволення ще можу у напів-сні пролежати 30 хвилин після чого легко встаю і активуюся.

Можливо комусь також стане в нагоді якщо ви маєте схожі проблеми.