H2O Audio Tri-Multisport

Кондуктивні (тобто звук передається через кістки черепа, а не через динаміки у барабанну перетинку) навушники в яких можна не лише бігати, але і плавати.

Власне для плавання я доволі регулярно використовую AfterShokz Xtrainers, і ось ця модель може буде порівняна з тим самим списком характеристик. Не буду перелічувати усі характеристики, а просто напишу деякі аспекти які мені здалися цікавими та вартими уваги:

  • пропрієтарний кабель живлення через який передаються і дані. Я використовую MusicBee щоб автоматично синхнонізувати списки відтворення і все працює добре.
  • Управління трьома кнопками якими можна робити багато чого, але я лише запам’ятав як стартувати музику та міняти гучність – цього досить під час тренувань в басейні.
  • Якість звуку у воді на жаль мені здалася гіршою – якось невиразно взагалі. І треба враховувати, що подібні навушники не зможуть дати кришталевої чистоти, але для певних жанрів під час тренувань вони добре себе показують. Так от не у воді ці навушники знову ж таки суб’єктивно звучать трошки краще за AfterShokz Xtrainers.
  • Стосовно комфорту то вони більш-менше такі самі. Не у воді мало помітні, а під час плавання після певного часу починають створуювати неприємні відчуття за вухами, але нічого неочікуваного.
  • В комплекті крім навушників є лише кабель зарядки, і нема як у конкурента сумочки та затичок у вуха.

На сайті виробника (TRI Multi-Sport with BT & MP3 – H2O Audio) повна ціна вказана $150, але ця модель на момент написання там же продається за $95 – і я свої за стільки ж купив.

У підсумку подібне рішення я вважаю найкращим для басейну, але багатьом подобається і інші тренування в них робити чи навіть просто слухати музику – у них чути все що відбувається навколо. Чи ця модель краще, чи AfterShokz Xtrainers я визначити не можу і вважаю, що з будь-якою не будете розчаровані.