Therabody SmartGoggles

Виробник таких чудових массажерів як Theragun G3 та Theragun Mini, а також різних варіацій куль та роликів для само-масажу (як Therabody Wave Duo) доволі регулярно анонсує нові продукти.

Ось ця маска для очей яка має допомогти засинати і навіть позбавляти головного болю мене зацікавила і я її придбав. Повна ціна в $200 (на сайті виробника – Smart Goggles Eye Mask and Smart Eye Massager | Therabody) доволі висока, але якщо маска працює – воно цього варте. Отже – чи працює вона?

Я би сказав і так, і ні. Не працює в тому сенсі, що коли я не можу ніяк заснути, то маска насправді не зробить дива і не приспить мене. Але якщо я занадто рано прокинувся (постійно таке зі мною буває), чи вже в напів-сні, але ніяк не провалюся – ось тут вона і допоможе.

Маска доволі щильно прилягає до обличчя і навіть трошки тисне на очі. Можна увімкнути легкий обігрів очей, що допомагає деяким людям застнути. А далі вмикається один з режимів в якому маска періодично масужує скроні та точку між бровами. Уся процедура триває здається 15 хвилин і спочатку наче нічого не відбувається, але з часом розслабляєшся і починаєш відпливати в країну снів.

Зроблено її дуже якісно і виглядає вона як дорогий якісний продукт.

Управління можливе як кнопками на масці так і за допомогою додатку на телефоні.

Заряд тримає на кілька сеансів (точно не пам’ятаю скільки), заряджається від USB-C.

В цілому покупкою задоволений, але не візьмуся рекомендувати через те, що це доволі дорога скоріше забаганка, а не засіб який діє гарантовано.