MiiR Insulated Mug

Виробник відомий своїми якісними і зручними кружками (серед усього іншого) які нам так подобаються в походах, що я вважаю за необхідне про це написати.

Власне на ринку вистачає різноманітних термосів, кружок та іншого. Але в походах, коли гарячий чай чи кава додають фарби оточуючому світу – для цього випадку кращих кружок я не знаю.

Спочатку у нас з’явилися звичайні кружки Camp Cup (https://www.miir.com/collections/cups/products/campcup) які мені подарували на роботі. Сам би я таке не купив – $25 доларів за кружку здалося б мені занадто. Але коли ми їх спробували в нашій подорожі по Ісландії то я зрозумів звідки така ціна – технології просто космічні.

Справа в тому, що будь-скільки гарячий чи холодний напій у кружці температуру руками просто тримаючи кружку не можна. Вона ніколи не нагрівається завдяки тому що між внутрішньою та зовнішньою стінками є “вакуум” (звісно технічно це ніякий не вакуум) який і не дає температурі перетікати на стінки.

А друге – це те як довго ці кружки тримають температуру. Просто непристойно довго. Можна її залишити на якийсь час після якого очікуєш, що напій вже буде ледь теплий (чи холодний), сміливо його ковтаєш і обпікаєшся.

Ну і до того ж вони просто симпатично виглядають і їх зручно тримати.

Власне після цього ми на розпродажі докупили невеличкий термос (https://www.miir.com/collections/cups/products/travel-tumbler) і ще таких кружок (по $7).