Logitech Harmony Companion

Призначення та характеристики

Універсальний пульт управління для (теоретично) усіх видів домашніх пристроїв: телевізорів, аудіо-систем і такого іншого.

Основні характеристики:

  • Ціна: повна ціна складає $150, але можна часто побачити знижки в інтернеті – я свій купив за $60.
  • Підтримує роботу з великою кількістю розумних приствроїв від Sonos, Apple, Amazon, Roku, Microsoft, Sony, тощо.
  • В комплекті: універсальний пульт, приймач та додатковий інфра-червоний датчик до нього.
  • Конфігурація за допомогою смартфону та додатку від Logitech.
  • На сайті виробника – https://www.logitech.com/en-us/product/harmony-companion?crid=60.

Перейдемо краще до…

Враження від використання

Спочатку я був в захваті і почав налаштовувати усі свої пристрої. Ідея така що можна за допомогою додатку створити набір налаштувань – окремо для TV, музики, ігрової консолі і так далі. І між наборами перемикатися кнопкою на пульті після чого усе управління відбувається для усього набору зразу.

Я спробував зв’язати в одному наборі 45″ телевізор Philips, Roku 3 та колонку Sharper Image, а в іншому 65″ розумний телевізор Samsung, саунд-бар Samsung та ту ж Roku 3. І кожного разу були якість проблеми.

Причому проблеми різні і неочикувані. Зі старішим набором колонка постійно відмовлялася працювати – то не вмикалася, то не вимикалася.

Новіший набір спочатку вів себе добре, але потім усі пристрої просто перестали відповідати на будь-які дії на пульті. Більше того – пульт від телевізора який раніше можна було використовувати і для Roku перестав для приставки працювати.

Коротше я помучався якийсь час налаштовуючи та переналаштовуючи усе, але з часом дійшов висновку що воно того не варте :( І вам не раджу.

Оцінки: