2Toms SportShield

 

Призначення та характеристики

Ще одне рішення для запобігання пухирів на шкірі та пов’язаних з ними проблем.

  • Ціна: $$10-13 за банку.
  • Обсяг: 1.5 унції.
  • За твердженнями виробника засіб працює аж 24 години і не змивається ні потом (що логічно) ні водою (що я особисто не перевіряв).
  • На сайті виробника – http://www.2toms.com/sportshield/.

 

 

Враження від використання

Цей засіб є альтернативою добре відомим та теж хорошим рішенням від Bodyglide та Mission. Також варто зазначити що у виробника ще є спеціальні засобі для сідниць (тобто для велоспорту) та для жінок (тобто засіб можна також наносити на чутливі зони).

Перше що треба відзначити це те що засіб рідкий і наноситься за допомогою пластикової кулі вбудованої прямо у банку. І крім того він страшенно замазючий – до чого не торкнешся усе буде вкрите ним і допоможе потім лише мило. Тому засіб вкрай раджу наносити в останню чергу після того як наклеїли всі пластирі, одягли весь одяг та прилади, зав’язали повороски, залили воду у пляшки, тощо.

Я виключно використовую цю штуку коли бігаю інтервали на доріжці – оскільки все відбувається в приміщенні то одягаю майку та коротенькі бігові труси. Але в той же час я не надто худий і без будь-якого засобу від пухирів за 40 тренування здеру собі до крові шкіру на внутрішній стороні стегон та біцепсів (об краї трусів та майки). Так от з усіх засобів що я пробував саме цей працює найкраще і тримається до кінця тренування.

Також у засобу майже нема запаху, його чутно лише зблизька під час нанесення. І одяг не залишається з плямами – після прання нічого не помітно взагалі.

Ще варто зазначити що я користуюся невеличкою баночкою вже майже 5 років (раз на тиждень десь) і засіб там досі є. Тобто він ще й вигідний по грошах у порівнянні з іншими.

Оцінки: