Rossignol Sky 15 Backpack

 

Ціна:  невідома (офіційно не продається), мені дістався за $25

Призначення: Маленький рюкзак для походів. Найбільше відділення вмістить кросівки і футболку з джинсами, але 15” лептоп вже не влізе. Менше відділення пласке і може вмістити документи, карту, телефон, ключі, тощо. Є сітка для подушки чи кофти, дві бокові кишені-сіточки. Застебається на поясі та грудях. На спині м’які рельєфні подушки що забезпечують вентиляцію.

Загальні враження: Спочатку про те де я його взяв. У нас поблизу є магазин в якому продаються речі що їх компанії готують на виставки. Часто це нові моделі які не йдуть у масове виробництво. Ось так цей унікальний рюкзак і з’явився у нас.

Бігаю з ним практично щодня. Сидить зручно, не стрибає взагалі. Вміщує судочки з фруктами/бутербродом, футболку, а іноді і взуття.

Недоліки: Є і кілька недоліків. Перше це те що рюкзак призначено для походів, а не для бігу і типові “бігові” проблеми у ньому не вирішено. А це такі речі як: хлястики тіліпаються і доводиться їх зав’язувати вузлами, бо коли біжиш якусь відностно довгу дистнацію то це нестерпно дратує. Крім того застібка на грудях постійно лізе вгору і намагається мене задушити. Блискавки треба застібати дуже уважно і зачепляти одну за ішу щоб від бігу не розстебнулися і труси не почали сипатися на дорогу (було і таке). Ну і ще хотілося б щоб маленькі кішені було винесено назовню замість того як їх розміщено всередині більших.

Іншими словами це суперовий маленький рюкзак для ходьби, але як біговий рюкзак він має характерні недоліки.