Inviscid Design Speedfil Aero Bottle

Ціна: $90

Місткість: 1.2 літра (40 унцій)

Призначення: Аеродинамічна велопляшка для тріатлону. Заповнюється через клапан (пляшку зафіковано на рамі), пити через спеціальну трубку виведену на руль.

Загальні враження: Перше – пляшка з трубкою заповнені рідиною яскравого кольору (синього, наприклад) виглядають неймовірно круто і додають 100 балів до пафосу :)

Функціонально дуже зручна – щоб попити не треба опускати очі, виймативставляти пляшку у держалку, як результат її не можна загубити по дорозі. І взагалі щоб попити не треба рухатися чи знижувати швидкість – намацав губами соску і п’єш собі. Соску зроблено так що рідина не стікає назад по трубці а стоїть у ній, тобто не треба тягнути її в себе через усю трубку.

Ну і до того ж більша місткість (не треба ж її тримати у руці) яку компенсовано аеродинамічністю.

Недоліки: По-перше, ціна – явно зависока. По-друге, хоча пляшку і не так важко монтуватидемонтувати це все ж таки не просто витягнути з держалки. А займатися цим доводиться після кожного заїзду. А трубку помити взагалі практично нереально – її закріплено на рамі і рулі.

Далі – саму трубку правильно розмістити не легко, і треба ще навчитися ловити соску коли крутиш педалі. Але при цьому позиція трубки збивається після кожного монтування (тобто кожен заїзд).

Чи варто воно того? Скажімо так – мороки з нею незрівнянно більше, виглядає вона далеко не так стильно як у рекламі. Але без сумніву повністю позитивно проявляє себе під час заїзду. Поки що сам не можу визначитися чи буду згодом купувати ще одну як прийде час викидати цю.

На сайті виробника: http://invisciddesign.com/standard.htm