Saucony Peregrine ICE+ 3

Як видно з назви ці кросівки призначено для бігу по кризі, краще сказати призначені для бігу коли є крига. Купив я їх з двох причин. Перше – мені взагалі подобається остання лінійка кросівок Saucony. Друге – на цю модель була скидка і у нас якраз прогнозували холодну погоду і сніг (я купив за $112 коли повна ціна складає $150).

Перший раз я вийшов в них бігати коли дійсно було доволі багато як для нашої місцини снігу і він почав танути… І я розчарувався: дубова підошва яка практично не гнеться, ніякого особливого зціплення з поверхнею. До того ж кросівки хоча і захищені від води, проте не є водонепроникними.

Але коли я наступного разу побіг по снігу якого було 2-3 сантиметри, який в день підтанув, а на вечір узявся кригою – ось тоді я і оцінив ці кросівки. Вони дійсно добре чепляються за поверхню, і хоча б я не ризикнув у них бігти по гладенькій кризі, але саме в таких умовах вони показали себе чудово. Більше того – негнучкість підошви не лише робила постановку стопи стабільнішою, але і захищала від нерівностей замерзлого снігу.

І навіть те що кросівки не є GorTex’овими в даному випадку не є перешкодою – при таких умовах вологи ніде особливо і нема.

Коротше це дуже хороші кросівки якраз для умов коли на поверхні по якій біжите може бути крига.

В усьому іншому також особливих нарікань нема: кросівки комфортні, ніде не тиснуть, шнурки не передавлюють нічого і не розв’язуються, язичок доволі тоненький і не заважає. Навіть є кріплення для гейторів які стануть у нагоді коли снігу буде багато.

На сайті виробника – Men’s Peregrine ICE+ 3 – Running | Saucony.