Quantum Energy Squares

Для мене це був свого часу новий бренд. На момент написання цього посту вони мають лише один продукт – Quantum Energy Squares.

Це звичайні “спортивні” батончики які можна їсти як перед тренуванням так і під час не надто інтенсивної активності (як, наприклад, на велосипеді). Але вони мають одну особливість – вони містять кофеїн. Один батончик (а скоріше квадрат – звідки і назва) містить еквівалент однієї порції еспресо.

На смак вони доволі так собі і треба звикати. З часом звик, тепер навіть трошки приємними здаються.

Також батончики ці трошки сухуваті і в той же час трохи маслянисті – це найкраще пояснення мабуть. Тобто є відчуття, що пальці жирні, але жувати важкувато. Є певний гіркий присмак.

Баточики не кришаться особливо, а отже ризику вдихнути крихту менше. До зубі не липне особливо, проте щось таки лишається і через деякий час можна якесь дрібне насіння (чіа чи льон) несподівано відчути яке ховалося між зубів.

Дія кофеїну помітна і настає доволі швидко, проте не різко, а якось плавно. В цілому я задоволений.

При ціні в $2 за штуку вони не так щоб і дешеві, але, по-перше, їх іноді можна купити по акції дешевше, а, по-друге, ці батончики будуть хорошим виходом коли треба близько де тренування щось поїсти і додати кофеїну.

Сайт виробника – Quantum Energy Squares (quantumsquares.com).