Castelli Free Sanremo 2 Suit

Після того як почав більш структуровано тренуватися (читай почав працювати з тренером на що мене надихнув чемпіонат світу IronMan на Гавайах 2019-го року) відповідно під впливом усіх відео та текстових матеріалів, а також професійних спортсменів захотілося і обладнання та одяг обновити.

Саме тому я купив новий велосипед (BMC Timemachine 01 Disc), вело-шолом (Rudy Project Volantis) та кросівки з карбоновою вставкою (Nike ZoomX Vaporfly NEXT% та Saucony Endorphin Pro). Тому спеціальний три-костюм та ще й з рукавами був неминучий.

Одна проблема – подібні костюми коштують дуже дорого (варто очікувати ціни в районі $300), а тому жаба на давала купувати якийсь час. Але підвернулася нагода і по акції я купив цей костюм за $160 (повна ціна $230).

Мені дуже подобається як він на мені виглядає, та і кольори (синій з жовтим) я вдало зі своєї точки зору підібрав. На стартах такі костюми зустрічаються, але дуже не часто у порівняння з іншими брендами та моделями – тож мене доволі помітно якщо хтось чекає і виглядає.

Спочатку я злякався, що костюм занадто тугий і блискавка розстібається від легкого торкання. Але після пари тренувань і трьох стартів в ньому вже впевнений і задоволений.

Костюм дуже зручний і ніде не заважає – ні у плечах, ні в поясі, ні блискавка з замочком не муляє, ні підкладка для вело. А рукава так взагалі не відчуваються і в цілому про нього повністю забуваєш одразу як одягнеш.

Питання про рукава – для чого вони і чи варто воно того? По-перше, і це для мене важливіше – плечі не обгорають на вело та бігові і костюм сидить щільніше, не совається. По-друге, теоретично в аеро-посадці на вело є невеличкий виграш, але це для мене не так суттєво просто через те, що я швидкості на якій це помітно просто не можу видавати.

По виходу з води костюм сохне миттєво і вже за хвилину не відчуваєш, що він вологий.

Коротше я дуже задоволений і раджу цю модель.

На сайті виробника – FREE SANREMO 2 SUIT SHORT SLEEVE | Castelli (castelli-cycling.com).