Velotak (Aero) Bicycle Race Number Mount

 

Ціна: $15

Призначення: Кріплення для велосипедного номера. Саме кріплення за допомогою пластикових затяжок кріпиться на стойку сідла. Як ви бачите є дві варіації кріплення: аеро (для велосипедів у яких стійка каплевидна у розрізі) та для круглої труби.

Сам номер кріпиться до пластикової штангочки. Я особисто це роблю за допомогою двох тоненьких липучок (для цього ножем прорізаю у номері дірки).

Також в комплекті є пластинка для маленького номера.

Загальні враження: Одна з тих простих і очевидних речей яка неймовірно спрощує життя. Велономери хоча і можна клеїти просто на раму чи ту ж стійку сідла все ж таки спричиняють масу незручностей: чипляються за ноги, не поміщуються, вивертаються вітром та і просто відклеюються.

Один раз закріпивши цю держалку можна назавжди залишити її на велосипеді. А те що номер буде винесено додатково вирішує проблему з підседільною сумочкою яка і не дає приклеїти номер як положено. Причому при необхідності пластикову штангочку на яку кріпиться номер можна і відігнути трохи якщо треба покорикувати положення.

Недоліки: Недоліків як таких нема, лише є побажання. Хотілося б щоб якісь кріплення для номера вже були на штангочці – різати ножем дірки в номерах не так вже й легко.

На сайті виробника: http://www.velotak.com/index.html#!velotak/c1tti