HVLO headphones

 

Ціна: $40

Призначення: Навушника для активних видів спорту. Самі динамікі доволі великого діаметру тримаються всередині пов’язки, а не на вухах чи дужці.

Загаліні враження: В цілому дуже позитивні. Якими б хорошими не були бігові навушники мені ще не вдалося знайти такі які б можна було б одягнути і забути про них – постійно то випадають, або потрошку висовуються з вуха, то дужки починають заважати. А найбільша проблема в тому що навіть якщо навушники добре сидять у вухах то кожного разу коли смикаєш чи зачипаєш провід відчуваєш це вухами.

Ось у цих навушників такої проблеми нема, їх саме одяг і забув. Регулювати положення динаміків біля вуха можна просто соваючи їх пальцями, а самі вони сидять нерухомо. Пов’язка доволі туга, одночасно виконує роль збирання поту і обігріву, тому бігати в них можна лише зимою на вулиці. Вже при +15 чи в залі в них жарко.

Динамікі, як я вже зазначив вище доволі великі, але просто туляться до вуха, тому гучність на моєму плеєрі доводиться накручувати на максимум. В порівнянні з Yurbuds Inspire Duro, наприкла рівно вдвічі гучніше.

Дебелий шнур не перекручується, а його довжини якраз в притик вистачає мені щоб через спину (під кофтою чи футболкою) провести через рукав у долоню. Якщо ви тримаєте плеєр під час бігу на поясі то довжини шнура може і не вистачити, треба міряти.

Недоліки: В першу чергу це якість звуку. Він кращий ніж у зовсім дешевих, але помітно гірший за ті ж Yurbuds Inspire Duro, не кажучи вже про Sennheiser OMX 680 In-Ear Sports Earclip Headphone чи Sennheiser MX85 Sport Series II Twist to Fit Earbuds. Звук десь на рівні Nike HJ055 Duro Adjustable Street Style Headphones, або навіть трошки гірший. В той же час навіть на максимальній гучності звуки ззовні не перекриваються на відміну від навушників-закладок.

Інший недолік це те що матеріал пов’язки якийсь занадто грубий і цупкий. В ідеалі хотілося б мати тонкішу і м’якішу на дотик пов’язку.

На сайті виробника: http://www.haloheadphones.com/us/

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QlXl0_o0rpg]