Hyperice Hypersphere

Серед безлічі засобів для само-масажу можна знайти будь-які форми та варіації. І якщо звичайні кулі різного діаметру та з різних матеріалів (як Pro-Tec Athletics Orb чи м’ячі для лакросу) відомі та поширені вже доволі давно то зі зростанням популярності масажних пістолетів як Theragun G3 гібрід між ними був неминучий.

Це власне доволі жорстка куля з трошки виступаючими ребрами і мотором за допомогою якого вона вібрує – теоретично це дає можливість доставати глибше у м’язи.

Усе управління здійснюється однією кнопкою – увімкнути/вимкнути та перемикатися між трьома режимами інтенсивності. Найвища інтенсивність доволі відчутна і навіть якщо це не працює як рекламується то принаймні за самовідчуттями наче і дійсно “масажує” глибше.

Для зарядки в комплекті йде блок з доволі архаїчного виду роз’ємом. Повна зарядка відбувається щось менше ніж за 30 хвилин (можу помилятися), але вистачає її добре якщо хвилин на 15.

Зізнаюся – я дуже лінивий щоб регулярно користуватися цією кулею, а от Олена досить часто її використовує.

Ціна на сайті виробника (Hypersphere | Hyperice) вказана $150, я собі по акції купив за $130 і вважаю, що це досить дорого. Проте на момент написання цього тексту на Amazon ця куля продається за $70 (https://www.amazon.com/HYPERSPHERE-Hyperice-Localized-Vibration-Therapy/dp/B017WR3HBC). І за таку ціну я її можу порадити.