Pro Compression Marathon

Останнім часом з’явилося кілька нових брендів які пропонують компресійні шкарпетки. Але ось цей бренд я знаю дуже давно і в мене вже багато років є пара високих шкарпеток від них які схоже легко прослужать ще пару десятків років.

Використовувати подібні вироби мусять люди які багато часу проводять на ногах – медсестри, вчителі та інші, люди у яких проблеми з судинами ніг, люди які багато подорожують та спортсмени.

Працює все це приблизно так само як і інші засоби які використовують високий тиск (як, наприклад Speed Hound ProPerformance Recovery Boots).

При ціні в $50 за пару шкарпетки ці (скоріше навіть гетри) здаються занадто дорогими. Але вони працюють, їх дуже якісно зроблено і вони слугують дуже довгий час. Не кажучи вже про те, що виглядають доволі весело. До того ж час від часу можна за акцією їх придбати за $30.

Я свої використовував як у тривалих польотах (працюють – ноги не пухнуть), так і після довгого бігу (працюють – ноги не “крутить” по тому) і навіть на змаганнях (працюють – ноги не так болять суб’єктивно).

На сайті виробника багато різних кольорів та патернів – Cute Compression Socks | Fun & Colorful Calf Compression Socks – procompression.com.