Sport Legs

Розумію, що все далі написане виглядатиме як неприхована реклама. Але я користуюся цим засобом вже маже 3 роки і можу сказати – він дійсно працює і працює дуже добре. А тому можу сміливо радити і переконаний – ви теж оціните.

Ці пігулки допомагають уникнути болей в ногах спричинених тренуваннями, походами, стоячою роботою та і взагалі будь-чим від чого ноги як кажуть “гудуть”.

Ті хто наприклад багато бігає, або наматує багато кілометрів на велосипеді знає те неприємне відчуття вночі коли не можеш заснути через те, що в ногах який наче низькочастотний фон гуже і взагалі про ноги забути не можеш. Так от ці пігулки (достатньо однієї) дозволяють про ноги забути і заснути спокійно – я саме через це їх приймаю.

І що дивно діють вони майже миттєво і працюють аж до ранку.

І ні, вони не виникають звикання та залежності і дозу не треба збільшувати.

Виробник проте стверджує, що приймаючи ці пігулки за пів-години до важкого тренування можна буде легше переносити навантаження і не буде таких неприємних почуттів після. Проте я цього не пробував і коли я їх вперше почав використовувати то чув я про них саме як про засіб який дозволяє заснути, а не мучитися болями в ногах.

Працює все завдяки підйому рівня лактози в крові завдяки чому вмикається система активного виведення лактози з м’язів – організм “розуміє”, що вироблено її забагато і треба позбавлятися її.

При ціні в $30 за 120 пігулок все це виглядає ще й дуже недорого – такої кількості пігулок вистачить на пару років, а то і більше (не кожного ж дня такі тренування що прям аж від болю в ногах заснути не можна).

Сайт виробника – https://www.sportlegs.com/.