Tailwind Nutrition

Бренд Tailwind з’явився на моєму обрії доволі давно і я про нього чув схвальні відгуки та кілька спортивних каналів радили продукти цього бренду. Сам спробувати його вирішив лише нещодавно після того як зрозумів, що продукти Maurten не дуже добре сприймаються моїм шлунком.

Endurance Fuel

Порошок який добре розводиться і не осідає на дні пляшки, має слабкий смак (трошки солодкий і трошки солоний), має достатню кількість калорій (200 ккал в одній порції), не липне до рук і не лишає слідів.

Я використовую його як під час тривалих тренувань, так і під час змагань замість Maurten Drink Mix. І хоча по калоріям виходить трохи менше, проте суб’єктивно моєму шлунку цей продукт заходить не так важко і я можу довше продовжувати пити його і ковтати гелі.

А ціна в $40 за 50 порцій робить цей продукт ще і фінансово більш привабливим ніж більшість усього іншого, що є на ринку.

Зі складу видно, що крім цукру порошок містить сіль та доволі помітну кількість інших елементів які не часто можна знати в подібних продуктах (йдеться про кальцій та магній):

На сайті виробника – Endurance Fuel Drink | Enhance Your Endurance Workout – Tailwind Nutrition.