Roka X1 Google

Свого часу я накупив різних окулярів для плавання в тому числі від Roka, але з них практично ніякі не підійшли з різних причин. І я пам’ятаю, що і ця модель протікала на мені, тож я їх відклав на кілька місяців.

І для мене стало приємним сюрпризом коли я нещодавно спробував їх знову і вони схоже працюють!

Перше, що впадає в очі – ці окуляри великі. Тобто у них найбільші з тих що я бачив лінзи. І цим вони трохи схожі на Aqua Sphere Vista і так само призначені для плавання у відкритій воді. Але все ж таки це скоріше просто великі окуляри, а не маленька маска.

Що сильно вражає так це ширина огляду – я такого не бачив у жодної моделі ніколи до цього. Відчуття таке, що я бачу весь басейн від стіни до стіни. До того ж лінзи настільки чисті, що видно усе надзвичайно чітко – я добре бачу деталі які і не очікував навіть бачити на іншій стороні басейну під водою.

Окуляри проте відчуваються великими постійно і сидять доволі дивно – частково на бровах та носі. Їх треба одягати розташовуючи резинку під дуже певним кутом – а інакше вони будуть текти.

В цілому я хочу дуже похвалити цю модель. Для басейну я використовую світло-блакитні лінзи які чудово працюють у приміщені і наче аж підвищують контраст. А для відкритої води у виробника є темні лінзи та навіть дзеркальні.

За $27 це дуже, дуже хороші окуляри якщо вони не будуть завеликими для вашого обличчя.

На сайті виробника – https://www.roka.com/collections/goggles/products/x1-goggle.