HVMN Yawn

Ще один продукт який наче як має допомогти зі сном та не викликати залежності. У мене з самого дитинства проблема зі сном: погано засинаю, часто прокидаюся посеред ночі, дуже рану прокидаюся і вже не можу спати. Про все це я трошки детальніше писав ось тут – Про сон, або скоріше про те як я не надто і люблю спати…

Тож я постійно пробую різні продукти для покращення хоч якогось елементу свого сну, як ось five, CBD-продукти, та Cheribundi. Але все воно не те щоб справді так працювало як рекламоване. І ось черговий продукт…

Спочатку здалося – це воно! Я і справді почав швидше засинати, не так часто прокидатися і навіть ледь не в перше в житті міг напівсонним валятися аж до 7 ранку. Здавалося знайшов рішення.

Але потім кілька ночей поспіль сон був не дуже – що приймав пігулку, що ні. Тому думаю то був просто ефект втоми на жаль.

Продукт цей доволі дорогий ($0.84 за пігулку), приймати треба за годину до сну. Ніяких побічних ефектів я не помітив взагалі. Але як вже сказав – схоже воно не працює так як розрекламовано.

На сайті виробника – Yawn® – Rejuvenating Sleep Aid by H.V.M.N.® (hvmn.com)

Якщо подивитися на склад то в ньому є магній та мелатонін кожне з яких мені дійсно іноді допомагає зі сном. Особливо добре працює саме магній коли я його приймаю після важких тренувань в качалці (звісно для тих хто регулярно ходить в зал мої раз на місяць “качалки” виглядатимуть смішно).