Samsung Galaxy Buds Live

Одразу варто сказати, що ці навушники я не купував, а дісталися вони мені коли Олена оновила свій телефон до Samsung S21 EF 5G (мене відповідно перейшов її попередній Samsung Galaxy S10+). Так от крім хорошої знижки з телефоном крім інших плюшок (як 3 місяці Spotify) йшли в комплекті і ці навушники.

На сайті виробника (Samsung Galaxy Buds Live | Wireless Earbuds | Samsung US) їх ціна на момент написання вказана $110. Хоча доволі часто їх можна побачити як за $100 і аж до $70.

Стосовно вражень мабуть я спочатку вкажу для чого вони добре підходять, а потім чому погано підходять для усього іншого.

А підходять вони добре для двзінків та навіть музики (і звісно фільмів) у відносно тихих приміщеннях. Звук у навушників надзвичайно чистий, добре збалансований і в цілому приємний. Але через особливість їх будови, а саме те, що навушники не вставляються у канал вуха звукоізоляція у них як і передача басів при наявності більш-менш помітного шуму… ну така собі. Тобто в певних умовах бас просто припинить існувати, та навіть мову буде важко розібрати.

Що стосується іншого то все переважно добре. Навушники невагомі, можуть лишатися у вухах годинами. Коробочка крихітна, заряд тримають надзвичайно довго. USB-C та безпровідна зарядка. І виглядають як на мене дуже стильно.

Управління здійснюється торканням навушника. І це для мене дуже вагома причина чому я не можу використовувати їх для тренувань. Будь-яке торкання спрацьовує. Ні поправити їх, ні просто почухати вухо, чи навіть шапку одягти – все це призведе до якогось типу натискання. Надзвичайно дратує, не дає користуватися нормально і нема як чутливість налаштувати.

В офісі ж для дзвінків усе просто чудово. І якість мікрофона на висоті.

У підсумку я не радив би саме цю модель купувати крім випадку коли вам треба приймати участь у дзвінках, і хочеться невагомих навушників про які можна забути.