Liquid IV Hydration Multiplier

Рекламу цього продукту я бачив доволі давно, але як і більшість подібних реклам повністю ігнорував. Але на останніх стартах IronMan помітив як люди купують цей продукт доволі часто і тому вирішив спробувати і сам.

При ціні в $25 за 16 (на сайті виробника – Tropical Punch Hydration Multiplier – Electrolyte Drink Mix (liquid-iv.com)) порцій маємо порошок який дуже легко розчиняється у воді і дає відносно невелику кількість калорій та додатково сіль та інші мінерали та електроліти.

Стосовно смаку – можна сказати, що це розведений у воді лимонний сік з невеликим додаванням цукру і трошечки солі. В принципі доволі приємно пити і приємний післясмак лишається. Я п’ю як на вело-тренажері так і під час бігу і в цілому непогано. Хоча під час важчих зусиль хочеться трошки різкішого смаку, але все одно дуже добре.

Мені здається, що цей напій схожий на більш звичну за смаком версію таблеток SiS – щось трошки від сітра в цьому порошку є. І в принципі його можна сміливо пробувати – як мінімум буде приємно.

Виробник запевняє, що з цим порошком вода швидше засвоюється у більшій кількості (що в принципі правда для електролітів взагалі), але наскільки це відповідає дійсності сказати важко.