GU

Бренд відомий усім хто займався хоча б якось якимось з видів спорту на витривалість – виробник існує на ринку ледь не з самого початку і має усе різноманіття продуктів. Але на жаль останні кілька років не дуже цей бренд помітно бо молодші агресивні гравці його тіснять.

GU Liquid Energy Gel

Найбільше цей гель нагадує Pacific Health Accel Gel – він дуже рідкий, практично вода в якій відчуваєш щось солодке розведене. Смак (їх є кілька різних) доволі дивний – наче і вгадуєш той же лимон чи колу, але якісь вони дуже віддалені. І є трошки щось хімічного. Проте мені нормально: і споживати можу без відрази, і не таке воно смачне щоб багато з’їсти.

Мені здається найкраще ці гелі підуть коли вже кілька інших “важчих” ковтнув (як той же Maurten чи e-Gel). Але з іншого боку у мене не виникає відчуття, що спожив якусь кількість калорій і для мене цей гель видається якимось порожнім якщо можна вжити таку характеристику.

Також є варіації цього рідкого гелю з кофеїном. І хоча доза кофеїну доволі нормальна (40 мг), на смак його майже не помітно і ефект від нього приходить дуже непомітно і навіть лагідно. Тому мабуть саме варіація з кофеїном варта уваги більше.

На сайті виробника – GU Liquid Energy Gel – GU Energy Labs.

UPD від 2023/06/21: схоже я знайшов смак який мені подобається найбільше – це “святковий торт”. Найбільше він нагадує трошки розведене водою згущене молоко. Дуже смачне, але не надто солодке при цьому.

GU Hydration Drink Tabs

Розчинні таблетки які дуже нагадують таблетки від SiS: такі ж швидкорозчинні, з не надто сильним смаком, з невеликою кількістю калорій. Але є і деякі відмінності (хоча не певен, що зміг би їх відрізнити в сліпому тесті). Ці таблетки більш фруктові, тобто напій схожий на розведений компот і взагалі не має ніякого хімічного чи різкого присмаку. Комусь це сподобається, комусь ні.

При ціні в $30 за 4 упаковки по 10 таблеток (тобто одна порція виходить за $0.75) вони не так щоб і дуже дорогі, але і не дешеві. Тобто спробувати їх цілком варто – можливо вони стануть вашим вибором зазвичай. Принаймні я саме до цих таблеток найбільше схиляюся коли ось це пишу (зима 2023).

На сайті виробника – GU Hydration Tablets | GU Energy Labs.