Athletic Brewing

Бренд який спеціалізується на безалкогольному пиві. Вперше я про цей бренд та їх продукцію дізнався коли побачив банки безалкогольного пива у ваннах з кригою на фініші IronMan 70.3 Des Moines влітку 2021-го. І тоді волонтери в палатці з їжею усім пояснювали, що пиво безалкогольне і його можна пити після фінішу.

Вже потім я бачив це пиво та рекламу виробника на усіх стартах IronMan де приймав участь (мова про США).

Спочатку воно мені дуже не сподобалося. Але після другого-третього разу разу почало подобатися. І сподобалося настільки, що я навіть почав його купувати.

Тривалий час у виробника були лише різні варіації IPA – це пиво з сильним смаком хмелю, тобто гірке. І мені таке найбільше подобається взагалі. Хоча для тих хто звик до лагеру (або як в Україні його називають “світле”) це навіть на пиво може бути не схоже.

Проте сильний смак і запах хмелю легко дозволить забути, що напій безалкогольний. І в цьому сенсі це найкраще безалкогольне пиво на мою думку взагалі.

На момент написання цього посту виробник (сайт – Athletic Brewing Company | Craft Non-Alcoholic Beer) почав випускати і той самий лагер, звісно безалкогольний.

При ціні в $14 за 6 банок це доволі дороге пиво, але мені подобається – і наче пиво п’єш, але і без негативних ефектів алкоголю.