Peacock TV – сервіс де транслюють Олімпійські Ігри

Серед відео-стрімінгових платформ як Netflix, YouTube та інших, що їх робить зараз ледь не кожна компанія Peacock TV все ж таки стоїть окремо. Через те, що це сервіс компанії NBC якій належать права на трансляцію Олімпійських Ігор в США саме він і є найкращим способом дивитися Ігри за відсутності підписки на телебачення.

До величезних плюсів сервісу можна записати найнижчу ціну – $5 у місяць з рекламою (або $50 на рік), або $10 без реклами ($100 на рік). Для порівняння щоб дивитися NBC на Sling, Hulu чи YouTube доведеться заплатити $35, $65 та $70 на місяць відповідно (так, навіть у цьому YouTube є найгіршим).

Коли сервіс лише з’явився на Roku у нього були помітні проблеми зі швидкістю роботи – а саме переходи по каталогу та пошук були неймовірно повільні. Зараз ці проблеми вже виправили, але все одно є куди покращувати.

Інтерфейс треба зазначити дуже приємний, виглядає краще ніж абсолютна більшість стрімінгових сервісів, але на жаль не надто логічний і часом треба робити забагато зайвих дій щоб щось конкретне подивитися.

Другий плюс сервісу – його каталог фільмів та серіалів. Це як власного виробництва продукти серед яких можна згадати насправді хороші Resident Alien та Dr. Death, так і просто всесвітньо відомі The Office, Brooklyn Nine-Nine та інші. Каталог у них доволі великий і містить багато хорошого усього.

Також специфічно для американського ринку на який сервіс і націлено (не думаю, що він буде хоч скільки небудь популярним за межами США) тут повно американського футболу, бейсболу, баскетболу, рестлінга та іншого подібного.

Іншими словами якщо ви живете в США то Peacock на мою думку є одним з обов’язкових сервісів на які треба підписатися хоча б під час Олімпійських Ігор.