Home Chef

Якось ми доволі довго (більше ніж пів-року) користувалися сервісом Hello Fresh який я і зараз готовий порадити. Якщо зовсім коротко – це сервіс який доставляє продукти з рецептами так, що можна за 20-40 хвилин приготувати смачні та доволі здорові страви і при цьому не лишається нічого зайвого.

Після певного часу захотілося перевірити і порівняти інші подібні сервіси. Вибір був зроблений на користь Home Chef. Особливість цього сервісу в наступному:

  • Усе вже частково приготовлене. Якщо є салат то різні складові вже нарізані дрібно і їх треба з різних контейнерів насипати в один. Всі соуси так само вже змішані.
  • Більшість страв готується швидше – за 10-15 хвилин. Досягається це завдяки тому, що як я вже сказав вище все вже нарізане. По суті треба усе зсипати до купи і перемішати, м’ясо просто поставити в плиту на вказаний час.
  • М’ясо, як компонент на який і йде більшість часу як правило треба класти у металізований контейнер і потім у плиту. Тобто ще і прибирати та мити менше потім.

Що стосується смаку то він різниться – деякі рецепти були так собі, а деякі не набагато гірше за те, що виходило з Hello Fresh. Проте все ж таки в середньому трошки гірше.

Вартість залежить від кількості порцій на тиждень. Ми підписалися на 3 порції на двох і це коштує $60, що на мою думку доволі розумна ціна.

Причина з якої відписалися (як і від Hello Fresh) – я почав працювати з нутрішионістом яка склала мені програму харчування і щоб усе не переплуталося вирішив перейти 100% на її рецепти.

А так можу порадити якщо є бажання готувати самому (гарантовано свіже і доволі смачне), але хочеться робити це швидко і не хочеться прибирати. Якщо ж зайві 20 хвилин на готовку і 5-10 хвилин на прибирання не проблема то Hello Fresh все ж таки трошки краще.

Сайт сервісу – https://www.homechef.com/.