Board Game Arena

Як ви можливо знаєте я з певного часу дуже полюбив настільні ігри, почав їх збирати і час від часу навіть знаходжу компанію щоб пограти. Але проблема з іграми в тому, що елементарно зібратися щоб в них пограти іноді не просто – у всіх різних розклад та вільний час присвячено іншим справам. До того ж коли граєш з не досвідченими гравцями чи новачками доводиться вибирати найпростіші ігри та навчати людей.

І звісно я не один такий і не могло не з’явитися різних сервісів для таких як я гравців у кого нема постійної компанії щоб з ними грати. І тут сайт https://boardgamearena.com/ стає дуже в нагоді.

Реєстрація та ігри на сайті безкоштовні і якщо ви граєте лише час від часу то цього буде достатньо. У мене платний обліковий запис ($2 на місяць) що дає кілька переваг:

  • можна очікувати більше ніж 3 різних гри,
  • можна створювати ігри з певними людьми (тобто організувати гру лише з друзями),
  • в черзі на очікування завжди перший.

Користуватися сайтом дуже просто – вибрав ігри в які хочеш зіграти, натис “Приєднатися” і чекає доки з’явиться стіл за який можна “сісти”. Також можна самому розпочати гру.

Колекція ігор через інтелектуальну власність звісно включає в себе не усі найкращі ігри, але для мене тут вистачає цікавих. Усі доступні ігри тут – Games • Board Game Arena.

Якщо зацікавив – приєднуйтесь, будемо грати!