HelloFresh

Сервіс https://www.hellofresh.com/ як і інші подібні сервіси став особливо популярним з початком карантину. Ідея дуже проста, але по своєму революційна – доставка продуктів та рецепту які дозволяють швидко та просто приготувати їжу.

Ми вирішили спробувати і так і продовжили користуватися сервісом вже більше пів-року – настільки це просто, зручно та смачно.

Пакет який ми вибрали включає в себе три страви на тиждень: куриця, свинина та яловичина. За $55 на тиждень ми маємо 6 порцій доставлених під двері (м’ясо лежить на замороженому пакеті який зберігає низьку температуру кілька годин).

Кожна порція має мінімум компонентів, мінімум пакування та рецепт. Страви мають до 8 кроків приготування і вимагають від 20 до 40 хвилин. При чому все настільки просто, що навіть у мене просто слідуючи інструкціям виходить приготувати дійсно смачну страву. І все дійсно виглядає як на рекламних фото.

В кожному пакеті йде якесь з вище згаданого м’яса, якийсь соус чи присипка, іноді сметана, іноді каша, картопля, овочі як помідори, перець, спаржа, морква, тощо. І усе з пакету використовується повністю так що не лишається надлишків.

Приготування може включати як запікання (вказано температуру плити та час), смаження (вказано хвилини, як часто перемішувати і що коли додавати) та варку (теж скільки хвилин). У деяких випадках треба робити усі операції.

Приблизний рецепт:

  • Розігріти духовку до 450 градусів.
  • Помити та порізати моркву, полити лист олією, викласти моркву, посипати перцем та сіллю.
  • Полити сковорідку олією, покласти м’ясо, тримати 4 хвилини на кожній стороні.
  • Поставити моркву в духовку на 15 хвилин.
  • Змішати сметану та гострий соус.
  • Усе викласти на тарілки і полити соусом.

Рецепти бувають як для просто смаженого м’яса з гарніром, так і для різного типу рагу, або навіть бургерів.

Що треба мати вдома для готовки – духовку, лист, папір для запікання, плиту, сковороду, кастрюлю, оливкову олію, чорний перець, сіль. Дуже рідко потрібно трохи масла та цукру.

Повторюся – нам надзвичайно подобається і ми продовжимо користатися сервісом ще довго мабуть.