Atlas Coffee Club

З того часу як ми почали пити каву (особлива наша любов до машинки та капсул Nespresso) почали також пробувати інші способи її приготування як французький прес чи кемекс. Ну і відповідно почали купувати каву у зернах.

Після того як вирішили, що кава у зернах це теж діло замість постійно сидіти на одному бренді та виді кави, або постійно пробувати щось з магазину ми вирішили підписатися на каву.

Сервіси кави за підпискою існують вже якийсь час, але стали більш популярними відносно недавно. Існує кілька компаній у яких є різні види кави, ціни та програми.

Нам було цікаво щоб кава була високоякісною (але не безумно дорогою) і достатньо різною кожного разу. І ми вибрали Atlass Coffee Club (https://atlascoffeeclub.com/).

Наша підписка обходиться нам по $19 за пачку з податками. За це ми отримуємо пакет нової кави (кожного разу нова країна та новий сорт) вагою у 12 унцій (приблизно на 30 чашок). Можна вибрати частішу поставку, або більші обсяги.

Розчарувань поки не було, але через те що кава дуже різна деякі види сподобалися набагато більше за інші.

В “бібліотеці” у них більше 50 країн, різні умови (високогір’я чи рівнини, сонце чи помірковано і так далі) та різні способи обсмаження. В кожній посилці крім кави йде листівка з країни звідки походить кава а також коротка інформація як: місце походження, спосіб обсмажування, особливості (смак, запах) та найкращий метод заварювання.

Я навіть і не здогадувався, що кава може пахнути вівсяним печивом, чи бути приємно кислою…

Тому якщо теж думаєте про якусь підписку на каву – Atlas достойний варіант.